• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/views.module on line 842.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.

Een non en een junk zitten in de bus

Een non en een junk zitten in de bus. De junk staat op en zegt tegen de non: "Wil je een keertje neuken?" De non rent de bus uit. Later in de bus roept de buschauffeur de junk en zegt: "Je moet het anders aanpakken je moet op zondags naar de kerk gaan en je moet gaan bidden met zo'n kapje op en na het bidden zeg je: wil je neuken?" De junk gaat zondags naar de kerk en doet precies wat de buschauffeur zei. Hij vraagt aan de non: "Zullen we een keer neuken?" En de non zegt: "Ja is goed, maar dan wel van achteren want van voren vind ik het niet fijn." Dus de non en de junk zijn klaar en de junk doet zijn kap af en zegt: "Ha, ha, ik ben de junk!" En de non zegt: "Ha, ha, ik ben de buschauffeur."
Gemiddeld: 3 (1 vote)