• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/views.module on line 842.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.

Een jongen gaat naar de disco

Een jongen gaat naar de disco om een meisje te versieren. Na een tijdje lukt het hem om een meisje te versieren. Op het einde van de avond brengt de jongen het meisje naar huis en het meisje vraagt of hij nog naar binnen wil komen. De jongen gaat meteen akkoord. Eenmaal binnen lopen ze verder richting de slaapkamer. Dan begint het meisje zich uit te kleden. Uitgekleed en wel gaat ze op bed liggen en schroeft ze haar linkerborst af en legt deze op het nachtkastje. Dan schroeft ze haar rechterarm af en legt deze ook op het nachtkastje. En haar linkerbeen schroeft ze af en legt deze ook op het nachtkastje. "Je vindt het toch niet eng hè?" Vraagt het meisje. "Nee hoor," zegt de jongen, "alleen moet ik wel even mijn lul uit de auto halen."
Gemiddeld: 3 (1 vote)