• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/views.module on line 842.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.

Er zitten twee nonnen in een auto

Er zitten twee nonnen in een auto. Ze zijn op de snelweg aan het rijden al zingend en zigzaggend tussen de witte strepen. En een plezier dat ze hebben. Op een zeker moment houdt een politieagent hen staande. Na onderzoek van hun papieren en de wagen zegt de agent tegen de non die achter het stuur zit dat ze in het zakje moet blazen. De non knikt instemmend en stelt de vraag: "Ga jij op je moter staan of moet ik op mijn knieën gaan zitten?"
Gemiddeld: 3 (1 vote)