• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/views.module on line 842.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.

Er vliegt een vliegje boven het water

Er vliegt een vliegje boven het water. In het water zwemt een vis. De vis denkt: "Als het vliegje nu eens drie centimeter lager gaat vliegen, spring ik omhoog en pak het vliegje." Naast de vijver staat een beer. De beer denkt: "Als het vliegje nu eens drie centimeter lager gaat vliegen, springt de vis omhoog en pakt het vliegje en ik pak de vis." Onder de beer zit een muis. De muis denkt: "Als het vliegje drie centimeter lager gaat vliegen, pakt de vis het vliegje, de beer de vis, tilt zijn poot op en ik ren weg." Naast de vijver staat een boom. In de boom zit een poes. De poes denkt: "Als het vliegje nu eens drie centimeter lager gaat vliegen, pakt de vis het vliegje, de beer de vis, de muis rent weg, ik spring uit de boom en pak de muis". Zo gebeurde het. Het vliegje gaat drie centimeter lager vliegen, de vis springt omhoog en pakt het vliegje, de beer haalt zijn poot uit en pakt de vis, tilt zijn andere poot op, de muis rent weg. De poes neemt een sprong... en eindigt in de vijver. Wat is nu de moraal van dit verhaal? Hoe langer het voorspel, hoe natter het poesje.
Gemiddeld: 4 (19 votes)