• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/views.module on line 842.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 585.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/vhosts/flauwegrappen.nl/httpdocs/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.

De bloemetjes en de bijtjes

Een vader vraagt zijn 10 jaar oude zoon of hij weet van de bloemetjes en de bijtjes. "Ik wil het niet weten," roept het kind en barst in tranen uit, "beloof me dat je het me niet vertellen zal." De vader is in de war en vraagt wat er dan mis is. "Oh pap," zegt de jongen snotterend, "toen ik 6 was kreeg ik het verhaal 'Er bestaat geen Sinterklaas.' Toen ik 7 was, kreeg ik het 'Er is geen Paashaas'-verhaal. En toen ik 8 was vertelde je me dat de Tandenfee niet bestond. Dus als je me nu vertelt dat grote mensen eigenlijk helemaal niet neuken, heb ik helemaal niks meer om voor te leven."
Gemiddeld: 3.5 (2 votes)